SÅ BLIR DU Partner 

Vi är uppstickaren som utmanat en hel betalningsbransch. Som partner till oss får du möjlighet att fortsätta utmana branschen samtidigt som du har kvar friheten som det innebär att driva en egen verksamhet. 

Yabie är ett svenskt start-up som bildades i Stockholm 2017. Vi erbjuder användarvänliga och innovativa betallösningar som förenklar försäljningen för små och medelstora företag. Några av våra kunder är bland annat IKEA, AXS, Macforum och Mickans frisör i Kumla som Mikaela driver i sin källare. Att både små och stora företag väljer oss beror på att våra enkla och smidiga paketlösningar med allt från kortterminal, kortinlösen till alla efterfrågade betalsätt, såsom Swish och Klarna. Som partner till Yabie har du möjlighet att förenkla vardagen för företagare så att de kan fokusera på sin försäljning och inte tekniken runt omkring. 

Vad är fördelen med att vara partner till Yabie?

  • Vi vill växa tillsammans med våra partners och tror därför på långsiktiga partnerskap. Därför får du alltid en personlig kontaktperson hos oss. 

  • Vi tror att vi kan bidra till varandras framgång på bästa sätt om vi har gemensamma mål. Tillsammans skapar vi ett anpassat upplägg för försäljning och support. 

  • Sälj mer och du har möjlighet att tjäna mer genom vår förmånliga ersättning.

  • Vår filosofi är att vi drar nytta av varandras erfarenheter för att skapa värde för våra kunder. Hos oss får du bland annat tillgång till en kompetent partnersupport.

  • Ta del av våra erbjudanden, kampanjer, skräddarsydda tjänster och möjlighet att beställa hårdvara. 

Bli partner!

Intresserad?

Mejla ditt namn och telefonnummer till partner@yabie.com eller slå oss en signal på 010 551 73 33. Vi kontaktar dig så snart som möjligt för att berätta mer om vad vi kan erbjuda dig som partner.

Hur ska man vara som partner?

Att ha erfarenhet av betalningsbranschen och försäljning är en fördel. Som partner ser vi dock att en egen drivkraft kombinerat med ett entreprenörskapstänk och tydliga idéer kring vad du vill göra är desto viktigare för att lyckas och uppnå ett bra resultat. Fokus ska hela tiden ligga på kundbemötande och försäljning. 

Får jag någon hjälp från Yabie?

Absolut! Varje partner har en kontaktperson som stöttar, agerar bollplank och se till så att Yabies koncept följs. Grunden till ett framgångsrikt partnerskap handlar om att du måste vara duktig på relationsskapande försäljning och förstå lite av mycket, du kommer självklart få hjälp av oss så försäljningen går så bra som möjligt. För att kunna lyckas med det och med driften på allra bästa sätt får du tillgång till goda exempel över bra arbetssätt och rutiner. Bakomvarande rutiner som varutillförsel och fakturahantering.