Alla betalsätt du behöver 

Hogia Small Office erbjuder lättanvända,

effektiva och flexibla lösningar!

SMO_web.png
Hogia Small Office erbjuder program för bokföring, fakturering, och lön upp till nio anställda. Blir du fler eller har större behov växer du vidare inom Hogia.
 
Deras lösningar hjälper dig spara tid och enkelt hålla koll på ditt företag. Vilket är precis vad som behövs i livet som småföretagare eftersom det inte bara är ett jobb – utan en livsstil.
 
yabie-bkgr.png

Känn dig trygg med Sveriges bästa support

Vi ger dig den personliga hjälpen som just du och ditt företag behöver. På Hogia Small Office är kundfokuset ovanligt högt och du får snabbt hjälp. Hur vet vi det? Jo för våra kunder ringer och skickar blommor till våra medarbetare varje vecka och tackar för proffsig support. Och visst är det så, är man liten företagare behöver man lite extra hjälp med sin bokföring. 

Plocka dina favoriter ur vårt sortiment Hogia Smart

Smart bokföring

 

99kr/månad

Tillvalsprodukter:
— Resultatenheter, 29 kr/mån
— Leverantörshantering, 79 kr/mån

Smart fakturering

 

99kr/månad

Tillvalsprodukter för 29 kr/mån:
— E-faktura
— Resultatenheter
— Rot och rut

Smart lön

 

99kr/månad

Tillvalsprodukt för 49 kr/mån:
—  MyPayslip, lönebesked via app

Om Hogia Small Office

Vi matchar dina behov
Just enkelhet har varit styrande ända sedan Hogia började utveckla ekonomisystem för 40 år sedan. Ett arv vi förvaltar varje dag. Vi som jobbar på Hogia Small Office har bara ett fokus och det är att förenkla livet för dig som småföretagare. 

Arbeta utan avbrott
Våra lösningar är enkla att använda med tydliga guider och stöd till alla funktioner i gränssnittet. För att inte stoppa upp i ditt arbete har du alltid nära till support om du behöver det på Kundtorget som är vår webbaserade självhjälpstjänst. Kundtorget är tillgänglig dygnet runt online, precis som vårt Supportforum för våra onlinebaserade lösningar.

Du har också tillgång till snabb mejlsupport samt support per telefon där erfarna och kunniga medarbetare hjälper dig med dina frågor här.

 

Vad behöver du mer?
Vi som arbetar på Hogia Small Office är ett glatt gäng västkustbor mellan 20 och 60 år. Tillsammans vidareutvecklar vi varje dag våra lösningar för att göra dem ännu enklare, ännu mer effektiva och bättre anpassade till vad du och ditt företag behöver. Hör gärna av dig till oss med synpunkter, idéer och önskemål!