Alla betalsätt du behöver 

Våra
integrationer

Spara tid och förenkla din arbetsvardag
med sömlösa programintegrationer. Vi har integrationer till marknadens ledande betalningsföretag, ekonomitjänster och
affärssystem. 
Rotato-Snapshot-copy.png
screen.png
 

Integrationer
för betalningar

Screenshot 2021-10-05 at 11.34.24.png
Swedbank Pay
En anpassad paketlösning för dig
Med Yabie får du en prisvärd helhetslösning för dina betalningar via Swedbank Pay. Du får kort-terminal, inlösenavtal, faktura-betalningar och Swish sömlöst integrerat med din Yabie-kassa.
Swish_App_Icon_P3.png
Swish 
Flexibla betalningar
Erbjud de betalsätt som kunden kräver. Genom vår integration till Swish. för Handel kan du ta emot flexibla betalningar snabbt, säkert och enkelt direkt i kassan.
images.png
Wordline (f.d. Bambora)
Enkelt att komma igång med
Worldline har en av marknadens smidigaste lösningar för kortbetalningar. Du tecknar ett och samma avtal för både kortterminal och inlösenavtal. 
klarna-pink-k.jpg
Klarna 
Fler betalsätt
Klarna är en av de mest populära betalalternativen bland konsumenterna. Vår integration gör att du kan ta betalt på ett flexibelt och säkert sätt.  
Screenshot 2021-10-05 at 11.48.18.png
Verifone
Snabba och säkra betalningar
Verifone är en av världens största betalningsleverantörer och erbjuder avancerade och pålitliga betalterminaler till alla typer av verksamheter.     

Behöver du en
annan integration?

Integrationer
för bokföring

forte.png
Fortnox
Automatisera din bokföring

Förenkla din arbetsvardag genom att koppla samman ditt kassasystem och bokförings-program. Med Fortnox molnbaserade bokföringsprogram görs arbetet automatiskt – det minskar risken för fel och du kan lägga tiden på annat. Med vår integration så är din bokföring, produktinformation, försäljning och lagerinformation alltid synkad.

kbRUNr3j_400x400.jpg
Hogia
Spara in kostnader och tid 

Låt Hogia hantera bokföringen automatiskt med en koppling till kassan. Din försäljning registreras och bokförs automatiskt efter varje dags försäljning. Det hjälper dig att spara tid (och pengar) och du får bättre koll på ditt företag.