header_klarna_edited.jpg

Ta emot faktura-

betalning med Klarna 

stripe-yabie.png
Fler och fler kunder väljer i dag att betala sina köp med faktura. Genom Yabies integration kan du erbjuda dina kunder smidiga fakturabetalningar med branschens populäraste leverantör: Klarna. 
 
yabie-bkgr.png

Kom igång snabbt och enkelt

klarna.png

Hur skaffar jag Klarna som betalalternativ? 

För att börja ta betalt med Klarna i din Yabie-kassa behöver du först kontakta Klarna för att teckna ett avtal. När detta är gjort får du användaruppgifter av Klarna som du använder för att lägga till Klarna som betalsätt i vår administrationsverktyg Backstage. 

stripe-yabie.png

Om Klarna

18.png

Hur tar jag betalt med Klarna i butik?

För att starta en betalning med Klarna skriver du in kundens mobilnummer och trycker “Fortsätt”. Kunden får då ett sms med en länk för att fylla i sin betalningsinformation i Klarna Checkout. Stegen som kunden måste följa är väldigt lika Klarna Online. Om det är första gången som kunden använder Klarna kan den behöva skapa ett konto. 

När betalningen är inledd väntar kassan tills kunden fyllt i sin information och godkänt köpet innan kassan går vidare till sammanfattningen av köpet. I sammanfattningen ser du vilka betalsätt som använts, den betalda summan, och vilka artiklar kunden köpt. Du kan även se köpets ordernummer. Om kunden inte vill ha ett kvitto är det bara att välja “Hoppa över kvitto”.

 
florian-giorgio-rjijDw6ziJk-unsplash.jpg

kONTAkT

Frågor

Om du vill veta mer om våra kassasystem och få ett prisförslag kan du ringa oss på +46 08 446 803 03 eller fylla i formuläret via länken här nedanför

Kontakta oss

Kontor

Mäster Samuelsgatan 36

111 57 Stockholm
Sweden

Få ett prisförslag:

08 446 803 03