header_card%20(2)_edited.jpg

Sänk dina kortkostnader

med Yabie

stripe-yabie.png

Med Yabies kassasystem får du inte bara möjligheten att snabbt och enkelt ta emot kortbetalningar, via våra samarbetspartners kan vi dessutom erbjuda marknadsledande priser på kortinlösen och kortläsare och därigenom öka din lönsamhet.  

 
yabie-bkgr.png

kortläsare

och inlösenavtal

Sänk dina kortavgifter 

Vid varje korttransaktion som genomförs tar kortinlösaren ut en avgift för hanteringen. Eftersom kortköpen står för över 80 % av alla betalningar i Sverige har den här avgiften en avgörande påverkan på din lönsamhet.

 

Vilken kortavgift du betalar kan variera kraftigt och många mindre handlare kan i dag betala kortavgifter på upp till 1,8 % av transaktionsbeloppet vid köp i butik . 

Yabie erbjuder kortavgifter som startar vid 0,99 % och går nedåt, beroende på din omsättning och kortmix. 

 

För att få veta vilka transaktionsavgifter vi kan erbjuda dig kan du kontakta oss via formuläret här nedanför. 

mc-circle_edited.png
visa-circle_edited.png
Få ett prisförslag
ipp350.png
iwl250.png

Hyr kortterminal

Ingenico IWL 250

Trådlösa kortterminal som gör det lätt att ta betalt vid bordet, på vägen eller på torget. Terminalen har ett eget SIM-kort och ett laddningsbart

batteri, därför behövs varken bredband eller strömkälla för att kunna ta betalt.

Ingenico IPP 350

Passar dig som önskar en smidig kassakopplad terminal. Denna terminal skriver inte ut några kvitton och du behöver därmed inte köpa kvittorullar.

Få ett prisförslag
stripe-yabie.png

Våra samarbetspartners

1280px-Verifone_Logo.svg.png
Swedbank_Pay_vertical_RGB_pos_500px.png
bambora-Purple.png
 
stripe-yabie-2.png

Så fungerar kortbetalningar

header_card (2).jpg
För att kunna ta emot kortbetalningar i din butik behöver du två saker: en kortläsare och ett inlösenavtal. Yabie hjälper dig med båda. 

Yabie samarbetar med flera olika leverantörer som kan förse dig med moderna och pålitliga kortläsare. Du har även möjlighet att välja mellan stationära och trådlösa kortläsare. Vår rekommendation är dock att alltid välja en stationär kortläsare om möjligt eftersom dessa är mer driftsäkra.

 

Om du redan har en kortläsare från en av våra samarbets-partners kan du självklart fortsätta använda den med vår kassa.

Som handlare behöver du även sätta upp ett avtal med en kortinlösare för att ta emot kortbetalningar. Kortinlösaren är handlarens bank som ser till att pengarna från köpet sätts in på handlarens konto.

 

Yabie har samarbetsavtal med flera kortinlösare som kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på kortinlösen. I de flesta fall är kortinlösaren även leverantör av kortläsare, vilket gör att du endast behöver ett avtal för båda.

 
 
florian-giorgio-rjijDw6ziJk-unsplash.jpg

kONTAkT

Frågor

Om du vill veta mer om våra kassasystem och få ett prisförslag kan du ringa oss på +46 08 446 803 03 eller fylla i formuläret via knappen här nedanför

Få ett prisförslag

Kontor

Mäster Samuelsgatan 36

111 57 Stockholm
Sweden

Få ett prisförslag:

08 446 803 03