Alla betalsätt du behöver 

Våra samarbetspartners

stripe-yabie.png
Med Yabies kassasystem får du tillgång till ett helt ekosystem av tjänster som hjälper dig att driva ditt företag. Vi har integrationer till marknadens ledande betalningsföretag, ekonomi-tjänster, affärssystem och
e-handelsplattformar. Allt för att förenkla ditt företagande. 
 
yabie-bkgr.png

betalnings-leverantörer

Swedbank Pay

Med Yabies kassasystem kan du få en prisvärd helhetslösning för dina betalningar via Swedbank Pay. Du får kortterminaler, inlösenavtal, fakturabetalningar och Swish-konto fullt integrerat med din Kachingkassa.    

Bambora

Bambora har en av marknadens smidigaste lösningar för kortbetalningar. Du tecknar ett enda avtal för både kortterminal och inlösenavtal och kommer igång på nolltid tack vare deras enkla onboarding.  

Verifone

Verifone är en av världens största betalningsleverantörer och erbjuder avancerade och pålitliga betalterminaler till alla typer av verksamheter.     

Swish.png
Swish

På kort tid har Swish blivit en av svenskarnas mest uppskattade betalmetoder inom handeln. Genom Yabies integration till Swish för Handel kan du ta emot Swish-betalningar snabbt och enkelt direkt i kassan.     

klarna.png
Klarna

Allt fler svenskar väljer idag att betala med faktura i butik och Klarna är utan tvekan det mest populära alternativet bland konsumenter. Vår integration till Klarna gör att du enkelt och snabbt kan låta kunderna betala med en fakturalösning de litar på.  

Ekonomi- och

affärssystem 

fortnox-circle.png
Fortnox

Med Yabies Fortnox-integration kan du låta Fortnox hantera både din bokföring och produktinformation med en automatisk koppling till kassan. Din försäljning registreras och bokförs automatiskt efter varje dags försäljning och lager- och produktinformation hämtas automatiskt från Fortnox.  

hogia.png
Hogia Small Office

Med Yabies Hogia-integration kan du låta Hogia hantera bokföring och med en automatisk koppling till kassan. Din försäljning registreras och bokförs helt automatiskt efter varje dags försäljning. Hogia Small Office hjälper dig spara tid och enkelt hålla koll på ditt företag.