header_swish_edited.jpg

Ta emot Swish

i din butik 

stripe-yabie.png
Swish har på mindre än ett decennium vuxit till att bli ett av svenskarnas mest populära betalsätt och ett oumbärligt betalalternativ för dagens handlare.
Yabie hjälper dig att ta emot smidiga Swish-betalningar till ett bra pris. 
 
yabie-bkgr.png

Kom igång snabbt och enkelt

swishphone.png

Hur skaffar jag Swish till min butik?

För att börja ta emot Swish-betalningar kan du teckna ett avtal via Yabie till ett extra förmånligt pris. Det finns olika typer av Swish-avtal för företagare men om du har en fysisk butik, restaurang eller liknande är det Swish för handel du ska ha. 

 

När avtalet är signerat kan du lägga till Swish som betalalternativ i din Yabie-kassa på bara några sekunder via vårt administrationsverktyg Backstage. Efter det är du redo att ta emot Swish-betalningar som är fullt integrerade till din kassa.

Kontakta oss
stripe-yabie.png

Swish för handel

Hur fungerar Swish för Handel​?

Med Swish för handel får du ett snabbt, säkert och enkelt betalsätt. Allt du behöver göra är att välja Swish som betalsätt i kassan och skriva in kundens telefonnummer. Kunden öppnar sedan sin Swish-app och godkänner betalningen. Efter det är köpet klart och du kan välja att skriva ut, mejla eller hoppa över kvitto. 

Vad kostar Swish för Handel​?

Priset på Swish-transaktioner varierar från handlare till handlare och beror på vilket avtal du tecknat med din bank. Men du kan även teckna ett Swish-avtal direkt via oss på

Yabie, till ett konkurrenskraftigt pris, och få hjälp att komma igång. 

17.png
 
florian-giorgio-rjijDw6ziJk-unsplash.jpg

kONTAkT

Frågor

Om du vill veta mer om våra kassasystem och få ett prisförslag kan du ringa oss på +46 08 446 803 03 eller fylla i formuläret på länken här nedanför

Kontakta oss

Kontor

Mäster Samuelsgatan 36

111 57 Stockholm
Sweden

Få ett prisförslag:

08 446 803 03